Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Η εταιρεία Solidpro

Εταιρεία

Η εταιρεία Solidpro ιδρύθηκε το 2013 από ανθρώπους με 20ετή εμπειρία στον χώρο της HO.RE.CA.
Δραστηριοποιείται στους τομείς εκτυπώσεων συσκευασιών τροφίμων και εμπορίας επαγγελματικών απορρυπαντικών, χαρτικών, προϊόντων πισίνας, ειδών συσκευασίας και επαγγελματικού εξοπλισμού.
Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αττική και περιλαμβάνουν τα γραφεία, το χώρο έκθεσης, το χώρο διακίνησης εμπορευμάτων, καθώς και το τμήμα υποστήριξης.

Στόχοι

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας προϊόντα που διασφαλίζουν την καθαριότητα και την απολύμανση στους χώρους που οι άνθρωποι γευματίζουν, κοιμούνται, διασκεδάζουν, νοσηλεύονται ή εργάζονται και να φροντίζουμε ώστε τα τρόφιμα που παράγονται και διατίθενται από τις επιχειρήσεις  να είναι ασφαλή για την κατανάλωση, σύμφωνα με τις διαδικασίες HACCP και ISO.
Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, προσφέρουμε  υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την εκπαίδευση προσωπικού, τη μελέτη αναγκών, το κόστος χρήσης των προϊόντων και τη συμβουλευτική υποστήριξη της εφαρμογής HACCP και ISO.
Η Solipro βρίσκεται σε θέση να εκτελεί κάθε πρόγραμμα καθαρισμού συνδυάζοντας το ειδικό απορρυπαντικό με το  μηχάνημα που αφορά τις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά.

Παροχές

Παρέχουμε δωρεάν όλα τα συστήματα δοσομέρτησης (πλυντηρίου πιάτων, πλυντηρίου ρούχων, γενικού καθαρισμού) που διασφαλίζουν την άριστη χρήση του προϊόντος αποκομίζοντας το μέγιστο αποτέλεσμα καθαριότητας και κόστους.
Στόχος μας είναι και θα παραμένει να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν πλήρως την υγιεινή των επαγγελματικών τους χώρων και των ανθρώπων τους..